július 8 – 12.

napközis tábor

szervező: Körös Tollaslabda SE

Talentum Tollaslabda SE

Táborvezető

Baranyai János

Baranyai János

Az edzések helye

Szeberényi Gusztáv Adolf Gimnázium
5600 Békéscsaba, Luther utca 1.

Részvételi díj

32 000 Ft / fő (KTSE tagoknak 29 000 Ft / fő)
testvéreknek: 29 000 Ft/ fő (KTSE tagoknak 25 000 Ft / fő)
a befizetés feltételei a Részvételi díj szakaszban olvashatók

Az edzések helye

Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Gimnázium
5600 Békéscsaba, Luther utca 1.

Részvételi díj

32 000 Ft / fő (KTSE tagoknak 29 000 Ft / fő)
testvéreknek: 29 000 Ft/ fő (KTSE tagoknak 25 000 Ft / fő)
amelyből 2024.06.01- 2024.06.15. között 10.000 Ft-t kérünk befizetni előlegként. A díj készpénzben fizethető, vagy a Körös Tollaslabda Sportegyesület számlájára utalható (Kereskedelmi és Hitelbank bankszámlaszám:10400061-50526888-83751008). Utalásnál a közlemény rovatban kérjük megadni a következőt: Tollaslabda nyári tábor + jelentkező neve

Jelentkezés

Az edzőtáborban való részvétel feltétele az online jelentkezési űrlaplap pontos kitöltése, annak elküldése valamint a táborba érkezés első napján megtett szülői nyilatkozat arról, hogy a gyermek nincsen a sportolástól eltiltva, illetve nem fertőző beteg. Az edzőtáborban 6-18 év közötti gyerekek vehetnek részt (maximum 45 fő), a létszámfeltöltés a jelentkezés sorrendje szerint történik. Érvényes jelentkezésnek a részvételi díj befizetése minősül.

A tábori program

Teljesen kezdő játékosoknak olyan játékos feladatokkal készülünk, amelyekkel elsajátíthatják a játék szabályait és alapjait. Középhaladók részére a hátsó sarkokból történő ütések elsajátítására fogunk koncentrálni. Haladó játékosoknak páros edzéssel és versenyhelyzet szituációk gyakorlásával készülünk. És persze mindenkinek rengeteg játékkal!

Érkezés, távozás

5 napos, napközis jellegű, reggel 8:00 órától (7.30-tól egyénileg, előre egyeztetve kérhető) 18:00 óráig tart és napi 2×2 óra – szabályos kialakítású pályákon (9 db) történő, sportoktatókkal irányított – tornatermi tollaslabdázás köré épül, amely komplex mozgásprogramot foglal magába. A napi kétszeri intenzív játék/mozgásidő (de. 10-12 óra és du. 15-17 óra) között légkondicionált helységben a szabadidő hasznos és kötetlen eltöltésére van lehetőség: pihenés, társasjáték, kártya, pingpong, stb. A tábor folyamatos felnőtt felügyelet mellett zajlik.

Étkezés

Háromszori étkezés biztosított. Reggeli 8-tól fél 9-ig a tábor területén. Főétkezésre egyszeri meleg ebédet biztosítunk, melyet a közelben lévő étteremben fogyasztunk el (Csaba Gyöngye). Délután uzsonna, szintén a tábor területén. Az egész napos folyadékpótlásról gondoskodunk, limonádé, szörp és víz formájában, amellyel a saját kulacsokat fel lehet tölteni. Az ezen felüli enni-innivaló igény (javasoltan: gyümölcs, gyümölcslevek) egyénileg megoldandó. A tábor területén büfé nincs.

Ruházat, felszerelés

Az edzésekhez minden nap biztosítani szükséges a megfelelő sportruházatot, amely + 2 db váltás pólót és 2 db váltás zoknit, illetve melegítő felsőt is tartalmazzon. A benti edzéseken csak megfelelő tisztaságú, kizárólag tornateremben használatos, nem fekete talpú, nyomot, csíkot nem hagyó sportcipő használható! Kérjük, hogy minden gyermeknél legyen kinti sportolásra alkalmas lábbeli is. Minden gyermeknek szükséges a kulacs megléte, továbbá javasolt kisméretű, izzadtságtörlésre alkalmas törölköző rendszeresítése. Lehetőség van tornatermi sportolások utáni tisztálkodásra (tusolás), amihez törölközőt, papucsot, tusfürdőt, stb. kérünk biztosítani.

Egyéb tudnivalók