július 11 – 15.

napközis tábor

szervező: Varga István

Táborvezető

Varga István

Szűcs Zoltán

Az edzések helye

 Csillagösvény Waldorf Iskola
1112 Budapest, Muskétás u. 1. 44-es ép.

Részvételi díj

39 500 Ft / fő / hét
a befizetés feltételei a Részvételi díj szakaszban és a letölthető tájékoztatóban találhatók

Az edzések helye

Csillagösvény Waldorf Iskola
1112 Budapest, Muskétás u. 1. 44-es ép.

Részvételi díj


39 500 Ft / fő / hét

A tábordíj utalással fizetendő a jelentkezés visszaigazolását követő 3 napon belül.

bankszámla szám:
Talentum TSE
11600006-00000000-80816810 (ERSTE bank)

A részvételi díj tartalmazza a tábor összes költségét (foglalkozások, étkezések, tollaslabda, …).

A részvételi díjból visszatéríteni egy vagy több napos hiányzás esetén sem áll módunkban!

Jelentkezés

A táborba helyet foglalni a kitöltött, aláírt jelentkezési lap emailben történő megküldésével majd leadásával és a tábori díjat személyesen vagy átutalással történő befizetésével lehet. Jelentkezni e-mailben, vagy előzetes megbeszélés alapján személyesen lehet Remsei András ill Varga István szervezőnél (andras.remsei@gmail.com, varistaa@icloud.com). A jelentkezési lap eredetijének és az egészségügyi igazolás leadására táborkezdetekor van lehetőség.

A tábori program

A napi program két tollaslabda edzés köré szerveződik, amely bemelegítést, oktatást, sok játékot és levezetést foglal magába. Emellett tervezünk szabadtéri programot is. Az ebéd utáni pihenőidőben játékok és kötetlen programok biztosítanak lehetőséget a barátkozásra és az aktív pihenésre. Az edzőtáborban minden tevékenység a sporttelep területén, edzői felügyelet mellett zajlik.

Érkezés, távozás

A tábori program minden nap 9:00-kor kezdődik, ezért kérjük, hogy az érkezést mindenki kb. reggel 8:30 órára (első nap, ha lehet, még korábbra) időzítse. A tábori program minden nap 16:00-ig tart. A tábort gyerek egyedül csak a szülő előzetes írásbeli jelzése esetén hagyhatja el! Az érkezéssel és a távozással kapcsolatosan a fentiektől való bármilyen eltérés csak a szülő és a táborvezető előzetes személyes megbeszélése, a felelősség tisztázása után lehetséges.

Étkezés

A táborban 3 étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna) biztosítunk. A sportterhelés miatt ajánlott a bőséges otthoni reggeli. (Közvetlenül edzés előtt az étkezést már nem javasoljuk.) Az edzésekre, kérjük, mindenki hozzon legalább 1,5 – 2 l innivalót (vagy vízzel feltölthető palackot, kulacsot)! A vacsora a reggelihez hasonlóan otthon történik. Aki a fenti étkezéseken túl igényli, hozhat magával nem romlandó, nem hűtendő, szennyezést nem okozó élelmiszert. Ez célszerűen kekszet, édességet esetleg gyümölcsöt jelenthet kis mennyiségben.

Ruházat, felszerelés

Az edzésekhez tornatermi és szabadtéri sportruházat szükséges. Fontos a külön tornatermi és szabadtéri sportolásra alkalmas cipő! Ennek hiányában a táborban részt venni nem lehet! (A szabadtéri sportcipő lehet utcai cipő is.) A stabilan nem beköthető, nyitott cipők az edzőtábori program végrehajtására nem alkalmasak és balesetveszélyesek!

Egyéb tudnivalók

A táborban való részvétel feltétele egy orvosi vagy szülői egészségügyi igazolás, amelyből kiderül, hogy a gyerek krónikus, sportolást kizáró illetve fertőző betegségben nem szenved. Az egyéb egészségügyi problémákat és odafigyelést igénylő veszélyforrásokat és a teendőket (pl. fáradékonyság, gyógyszerszedés, …) a jelentkezési űrlapon kérjük feltüntetni. A jelentkezés és a tábor kezdete között felmerülő gondokat kérjük személyesen jelezni.