augusztus 10 – 14.

napközis tábor

szervező: Trollas SE

T(r)ollas

Táborvezető

Rusvai Péter
    

Rusvai Péter

Az edzések helye

Magyar Gyula Kertészeti Szakiskola
1106 Budapest, Maglódi út 8.

Részvételi díj

egy hétre: 30 000 Ft / fő / hét
egy hétre testvéreknek: 27 000 Ft / fő / hét
napi díj: 7 000 Ft / fő / nap
két hétre : 54 000 Ft / fő / 2 hét

a befizetés feltételei a Részvételi díj szakaszban és a letölthető tájékoztatóban  találhatók

Az edzések helye

Magyar Gyula Kertészeti Szakiskola
1106 Budapest, Maglódi út 8.

Részvételi díj

egy hétre: 30 000 Ft / fő / hét
egy hétre testvéreknek: 27 000 Ft / fő / hét
napi díj: 7 000 Ft / fő / nap
két hétre : 54 000 Ft / fő / 2 hét

A részvételi díjból és az előlegből visszatéríteni egy vagy több napos hiányzás esetén sem áll módunkban!

A részvételi díj tartalmazza a 10 000 Ft előleget és a tábor összes költségét (foglalkozások, étkezések, tábori póló)

Jelentkezés

A táborba helyet foglalni a jelentkezési kérdőív kitöltésével és a 10 000 Ft előleg (szervezési díj) átutalásával lehet a tábor előtt legalább egy héttel (Jelentkezés). A bankszámlaszám: Sopron Bank 17600080-00799717-00200004 kedvezményezett: T r ollas SE közlemény: támogatás + jelentkező gyermek(ek) neve (PL: támogatás Tóth Béla). JELENTKEZÉS ITT

A tábori program

A táborban két külön csoportba lehetésges a jelentkezés, melyek eltérő terheléssel és tematikával kerülnek megrendezésre. A régebb óta tollaslabdázó gyermekek számára edzőtábor, míg a kezdőbb gyerekek számára tollastábor kerül megrendezésre. Az edzések során lesznek közös programok is.

Edző tábor:

A napi program egy kordinációs/erőléti és két tollaslabda edzés köré szerveződik.

Tollastábor:
A napi program egy kordinációs/erőléti és két tollaslabda edzés köré szerveződik, amely bemelegítést, oktatást, sok játékot és levezetést foglal magába. Az ebéd utáni pihenőidőben társasjátékok és kötetlen programok biztosítanak lehetőséget a barátkozásra és az aktív pihenésre. Az edzőtáborban minden tevékenység a iskola területén, edzői felügyelet mellett zajlik.

Érkezés, távozás

A tábori program minden nap 9:00-kor kezdődik, ezért kérjük, hogy az érkezést mindenki kb. fél 9-re  A tábori program minden nap 15:30-ig tart, de 16:00-ig biztosítjuk a gyerekek felnőtt felügyeletét. A tábort a gyerek egyedül csak a szülő előzetes írásbeli jelzése esetén hagyhatja el! Az érkezéssel és a távozással kapcsolatosan a fentiektől való bármilyen eltérés csak a szülő és a táborvezető előzetes személyes megbeszélése és a felelősség tisztázása után lehetséges.

Étkezés

A táborban 3 étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna) biztosítunk. A sportterhelés miatt ajánlott a bőséges otthoni reggeli. (Közvetlenül edzés előtt az étkezést már nem javasoljuk.) Az edzésekre kérjük mindenki hozzon legalább 1,5 2 l innivalót (vagy vízzel feltölthető palackot, kulacsot)! A vacsora a reggelihez hasonlóan otthon történik.A tábor ideje alatt szerény büfé üzemel. (néhány -féle csoki és innivaló)

Ruházat, felszerelés

Az edzésekhez terembe való sportruházat szükséges. Fontos a teremcipő, amely nem hagy nyomot a csarnok talaján és nem azonos az utcai cipővel! Ennek hiányában a táborban részt venni nem lehet!

Egyéb tudnivalók

A táborban való részvétel feltétele a következő nyomtatvány kitöltése (Egészségügyi igazolás). Az egyéb egészségügyi problémákat és odafigyelést igénylő veszélyforrásokat és a teendőket (pl. fáradékonyság, gyógyszerszedés, …) a jelentkezési lapon kérjük feltüntetni. A jelentkezés és a tábor kezdete között felmerülő gondokat kérjük személyesen jelezni.