július 13 – 17.

napközis tábor

szervező: Talentum Tollaslabda SE

Talentum Tollaslabda SE

Táborvezető

Szűcs Zoltán
    

Szűcs Zoltán

Az edzések helye

Szent Angéla Ferences Általános Iskola
1024 Budapest, Ady Endre utca 3.
       (bejárat a Zivatar utca felől)

Részvételi díj

30 000 Ft / fő / hét

a befizetés feltételei a Részvételi díj szakaszban és a letölthető tájékoztatóban  találhatók

Az edzések helye

Szent Angéla Ferences Általános Iskola és Gimnázium
1024 Budapest, Ady Endre u. 3.

Jelentkezés

A táborba helyet foglalni kizárólag az elektronikus jelentkezési űrlap kitöltésével lehet. (Papíron, e-mail-ben, telefonon, stb. leadott jelentkezést elfogadni nem áll módunkban.) A jelentkezést minden esetben visszaigazoljuk, a „felelős kapcsolattartó”-ként megadott személy (szülő, nagyszülő, …) e‑mail címére. Az egészségügyi igazolás leadására a tábor kezdetekor van lehetőség.

A tábori program

A napi program két tollaslabda edzés köré szerveződik, amely bemelegítést, oktatást, sok játékot és levezetést foglal magába. Az ebéd utáni pihenőidőben társasjátékok és kötetlen programok biztosítanak lehetőséget a barátkozásra és az aktív pihenésre. Az edzőtáborban minden tevékenység edzői felügyelet mellett zajlik.

Érkezés, távozás

A tábori program minden nap 9:00-kor kezdődik, ezért kérjük, hogy az érkezést mindenki kb. 8:30-re időzítse. (Gyülekező az iskola főbejárata előtt.) A tábori program minden nap 16:00-ig tart, 16:30-ig biztosítjuk a gyerekek felügyeletét. A tábort gyerek egyedül csak a szülő előzetes írásbeli jelzése esetén hagyhatja el! Az érkezéssel és a távozással kapcsolatosan a fentiektől való bármilyen eltérés csak a szülő és a táborvezető előzetes személyes megbeszélése és a felelősség tisztázása után lehetséges.

Étkezés

A táborban 3 étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna) biztosítunk. A sportterhelés miatt ajánlott a bőséges otthoni reggeli. (Közvetlenül edzés előtt az étkezést már nem javasoljuk.) Az edzésekre kérjük mindenki hozzon legalább 1,5 – 2 l innivalót (vagy vízzel feltölthető palackot, kulacsot)! A vacsora a reggelihez hasonlóan otthon történik. Aki a fenti étkezéseken túl igényli, hozhat magával nem romlandó, nem hűtendő, szennyezést nem okozó élelmiszert. Ez célszerűen kekszet, édességet esetleg gyümölcsöt jelenthet kis mennyiségben. Az ebéd egy közeli étteremben lesz, amihez értelemszerűen utcai cipő és ruházat kell.

Ruházat, felszerelés

Az edzésekhez terembe való sportruházat szükséges. Fontos a teremcipő, amely nem hagy nyomot a tornaterem padlóján és nem azonos az utcai cipővel! Ennek hiányában a táborban részt venni nem lehet! A stabilan nem beköthető, nyitott cipők (szandál, papucs) az edzőtábori program végrehajtására nem alkalmasak és balesetveszélyesek!

Egyéb tudnivalók

A táborban való részvétel feltétele egy orvosi vagy szülői egészségügyi igazolás, amelyből kiderül, hogy a gyerek krónikus, sportolást kizáró illetve fertőző betegségben nem szenved. Az egyéb egészségügyi problémákat és odafigyelést igénylő veszélyforrásokat és a teendőket (pl. fáradékonyság, gyógyszerszedés, …) a jelentkezési űrlapon kérjük feltüntetni. A jelentkezés és a tábor kezdete között felmerülő gondokat kérjük személyesen jelezni.