július 20 – 24.

napközis tábor

szervező: Ajtósi 15 Tollas Klub

Ajtósi 15 Tollas Klub

Táborvezető

Varga Miklós
    

Varga Miklós

Az edzések helye

Szent Angéla Ferences Általános Iskola
  1024 Budapest, Ady Endre utca 3.
         (bejárat a Zivatar utca felől)

Részvételi díj

30 000 Ft / fő / hét

a befizetés feltételei a Részvételi díj szakaszban és a letölthető tájékoztatóban  találhatók

Az edzések helye

Szent Angéla Ferences Általános Iskola és Gimnázium
1024 Budapest, Ady Endre u. 3.

Részvételi díj

30 000 Ft / fő / hét

A részvételi díjból és az előlegből visszatéríteni egy vagy több napos hiányzás esetén sem áll
módunkban!

A részvételi díj tartalmazza tábor összes költségét (foglalkozások, étkezések, tábori póló, …).

 

Jelentkezés

A táborba helyet foglalni a kitöltött, aláírt jelentkezési lap leadásával és a tábori díjszemélyesen vagy átutalással történő befizetésével lehet a tábor előtt legalább egy héttel. Jelentkezni emailben, vagy előzetes megbeszélés alapján személyesen lehet Varga Miklós szervező, táborvezetőnél (varga.miklos@variovision.hu).

A jelentkezési lap eredetijének és az egészségügyi igazolás leadására táborkezdetekor van lehetőség.

A tábori program

A napi program két tollaslabda edzés köré szerveződik, amely bemelegítést, oktatást, sok játékot és levezetést foglal magába. Emellett tervezünk szabadtéri programot is, ami lehetőséget ad más sportágak és játékok kipróbálására.

Az ebéd utáni pihenőidőben társasjátékok és kötetlen programok biztosítanak lehetőséget a barátkozásra és az aktív pihenésre. Az edzőtáborban minden tevékenység a sporttelep területén, edzői felügyelet mellett zajlik.

Érkezés, távozás

A tábori program minden nap 9:00-kor kezdődik, ezért kérjük, hogy az érkezést mindenki kb. reggel 8:30 órára (első nap, ha lehet, még korábbra) időzítse. A tábori program minden nap 16:00-ig tart. A tábort gyerek egyedül csak a szülő előzetes írásbeli jelzése esetén hagyhatja el! Az érkezéssel és a távozással kapcsolatosan a fentiektől való bármilyen eltérés csak a szülő és a táborvezető előzetes személyes megbeszélése, a felelősség tisztázása után lehetséges.

Étkezés

A táborban 3 étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna) biztosítunk. A sportterhelés miatt ajánlott a bőséges otthoni reggeli. (Közvetlenül edzés előtt az étkezést már nem javasoljuk.) Az edzésekre, kérjük, mindenki hozzon legalább 1,5 – 2 l innivalót (vagy vízzel feltölthető palackot, kulacsot)! A vacsora a reggelihez hasonlóan otthon történik. Aki a fenti étkezéseken túl igényli, hozhat magával nem romlandó, nem hűtendő, szennyezést nem okozó élelmiszert. Ez
célszerűen kekszet, édességet esetleg gyümölcsöt jelenthet kis mennyiségben.

Ruházat, felszerelés

Az edzésekhez terem és szabadtéri sportruházat szükséges. Fontos a külön teremcipő, amely a csarnok talaján nem hagy nyomot és nem azonos a szabadtéri sportcipővel vagy utcai cipővel! Ennek hiányában a táborban részt venni nem lehet! A stabilan nem beköthető, nyitott cipők az edzőtábori program végrehajtására nem alkalmasak és balesetveszélyesek!

Egyéb tudnivalók

A táborban való részvétel feltétele egy orvosi vagy szülői egészségügyi igazolás, amelyből kiderül, hogy a gyerek
krónikus, sportolást kizáró illetve fertőző betegségben nem szenved. Az egyéb egészségügyi problémákat és
odafigyelést igénylő veszélyforrásokat és a teendőket (pl. fáradékonyság, gyógyszerszedés, …) a jelentkezési lapon kérjük feltüntetni. A jelentkezés és a tábor kezdete között felmerülő gondokat kérjük személyesen jelezni. A tábort a vírushelyzetre való tekintettel az aktuális rendeleteknek megfelelően tartjuk.