július 29. – augusztus 2.

napközis tábor

szervező: Talentum Tollaslabda SE

Talentum Tollaslabda SE

Táborvezető

Keresztes Lilla

Szűcs Zoltán

Az edzések helye

Angyalföldi Sportközpont
1139 Budapest, Rozsnyay utca 4.

Részvételi díj

52 000 Ft / fő / hét
a befizetés feltételei a Részvételi díj szakaszban és a letölthető tájékoztatóban  találhatók

jelentkezés előtt regisztrálni kell
(azoknak is akik tavaly már jelentkeztek)

Az edzések helye

Angyalföldi Sportközpont
1139 Budapest, Rozsnyay utca 4.

Részvételi díj


52 000 Ft / fő / hét

A tábordíj utalással fizetendő a tábor kezdte előtt legalább két héttel.

bankszámla szám:
Talentum TSE
11600006-00000000-80816810 (ERSTE bank)

A részvételi díj tartalmazza a tábor összes költségét (foglalkozások, étkezések, tábori póló, …).

A részvételi díjból visszatéríteni egy vagy több napos hiányzás esetén sem áll módunkban!

Jelentkezés

A táborba helyet foglalni kizárólag az elektronikus jelentkezési űrlap kitöltésével lehet. (Papíron, e-mail-ben, telefonon, stb. leadott jelentkezést elfogadni nem áll módunkban.) A jelentkezést minden esetben visszaigazoljuk, a „felelős kapcsolattartó”-ként megadott személy (szülő, nagyszülő, …) e‑mail címére. Az egészségügyi igazolás leadására a tábor kezdetekor van lehetőség.

A tábori program

A napi program két tollaslabda edzés köré szerveződik, amely bemelegítést, oktatást, sok játékot és levezetést tartalmaz. Az ebéd utáni pihenőidőben kötetlen programok biztosítanak lehetőséget a barátkozásra és az aktív pihenésre. Az edzőtáborban minden tevékenység edzői felügyelet mellett zajlik.

Érkezés, távozás

A tábori program minden nap 9:00-kor kezdődik, ezért kérjük, hogy az érkezést mindenki kb. 8:45-re időzítse. A tábori program minden nap 16:30-ig tart (16:00-ig edzés, utána kötetlen játék), legkésőbb 17:00-ig biztosítjuk a gyerekek felügyeletét. A tábort gyerek egyedül csak a szülő előzetes írásbeli jelzése esetén hagyhatja el! Az érkezéssel és a távozással kapcsolatosan a fentiektől való bármilyen eltérés csak a szülő és a táborvezető előzetes személyes megbeszélése és a felelősség tisztázása után lehetséges.

Étkezés

A táborban 3 étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna) biztosítunk. A sportterhelés miatt ajánlott a bőséges otthoni reggeli. (Közvetlenül edzés előtt az étkezést már nem javasoljuk.) Az edzésekre kérjük mindenki hozzon legalább 1,5 – 2 l innivalót (vagy vízzel feltölthető palackot, kulacsot)! A vacsora a reggelihez hasonlóan otthon történik. Aki a fenti étkezéseken túl igényli, hozhat magával nem romlandó, nem hűtendő, szennyezést nem okozó élelmiszert. Ez célszerűen kekszet, édességet esetleg gyümölcsöt jelenthet kis mennyiségben. A sportközpontban büfé üzemel.

Ruházat, felszerelés

Az edzésekhez tornatermi és szabadtéri sportruházat szükséges. Fontos a külön tornatermi és szabadtéri sportolásra alkalmas cipő! Ennek hiányában a táborban részt venni nem lehet! (A szabadtéri sportcipő lehet utcai cipő is.) A stabilan nem beköthető, nyitott cipők az edzőtábori program végrehajtására nem alkalmasak és balesetveszélyesek!

Egyéb tudnivalók

A táborban való részvétel feltétele egy orvosi vagy szülői egészségügyi igazolás, amelyből kiderül, hogy a gyerek krónikus, sportolást kizáró illetve fertőző betegségben nem szenved. Az egyéb egészségügyi problémákat és odafigyelést igénylő veszélyforrásokat és a teendőket (pl. fáradékonyság, gyógyszerszedés, …) a jelentkezési űrlapon kérjük feltüntetni. A jelentkezés és a tábor kezdete között felmerülő gondokat kérjük személyesen jelezni.