július 14 – 19.

ottalvós és napközis tábor

szervező: Talentum Tollaslabda SE

Talentum Tollaslabda SE

Táborvezető

Szűcs Zoltán
    

Szűcs Zoltán

Az edzések helye

Kocsér – Gábor Áron Általános Iskola
2755 Kocsér, Szent István tér 1.

Részvételi díj

72 000 Ft / fő / hét (ottalvós)
16 000 Ft / fő / hét (napközis, helyieknek)

a befizetés feltételei a Részvételi díj szakaszban és a letölthető tájékoztatóban  találhatók

jelentkezés előtt regisztrálni kell
(azoknak is akik tavaly már jelentkeztek)

Az edzések helye

Kocsér – Gábor Áron Általános Iskola, Sportcsarnok
2755 Kocsér Szent István tér 1.

Részvételi díj


ottalvó táborozóknak: 72 000 Ft / fő / hét
napközis táborozóknak: 16 000 Ft / fő / hét (helyieknek)

A tábordíj utalással fizetendő a tábor kezdte előtt legalább két héttel.

bankszámla szám:
Talentum TSE
11600006-00000000-80816810 (ERSTE bank)

A részvételi díj tartalmazza a tábor összes költségét (edzések, szállás, étkezések, tábori póló, …).

A részvételi díjból visszatéríteni egy vagy több napos hiányzás esetén sem áll módunkban!

Jelentkezés

A táborba helyet foglalni kizárólag az elektronikus jelentkezési űrlap kitöltésével lehet. (Papíron, e-mail-ben, telefonon, stb. leadott jelentkezést elfogadni nem áll módunkban.) A jelentkezést minden esetben visszaigazoljuk, a „felelős kapcsolattartó”-ként megadott személy (szülő, nagyszülő, …) e‑mail címére. Az egészségügyi igazolás leadására a tábor kezdetekor van lehetőség.

A tábori program

A napi program a két tornatermi tollaslabda edzés köré szerveződik, amely teljes körű edzésprogramot foglal magába: bemelegítés, készségfejlesztés, pályamozgás, ütéstechnika, taktika, játék, levezetés. Emellett minden nap lesz szabadtéri program, ami fizikális fejlesztést (futás, gimnasztika) és csapatjátékokat jelent. A pihenőidők lehetőséget adnak a kötetlen társasági programokra. Az edzőtábor egész napos edzői felügyelet mellett zajlik.

Érkezés, távozás

A hazajáróknak a napi program 9-16 óráig tart. Felügyeletet biztosítani 8-17 óráig tudunk. A be- és hazajárásról a szülő gondoskodik. A tábort gyerek egyedül csak a szülő előzetes írásbeli jelzése esetén hagyhatja el!

A táborban lakók számára teljes ellátást és egész napos felügyeletet biztosítunk. Az utazással és a szállással kapcsolatos tudnivalókról és lehetőségekről Szűcs Zoltán táborvezetőtől kérhető részletes tájékoztatás.

Étkezés

A tábordíj hazajárók részére közös meleg ebédet, a táborban lakóknak teljes ellátást foglal magában. Kérjük a bejárókat, hogy egészségük érdekében reggel az edzések előtti 1 órában már ne étkezzenek. Az edzésekre mindenki hozzon magával vízzel feltölthető palackot, kulacsot (vagy 1,5 – 2 l innivalót)! A közös étkezések mennyiségben és minőségben is megfelelnek az egész napos sportolás követelményeinek. Ezen felül, aki igényli, a helyi boltban vásárolhat (hazajárók hozhatnak otthonról) édességet, szendvicset, stb. ez azonban nem helyettesítheti a közös étkezéseket.

Ruházat, felszerelés

Az edzésekhez tornatermi és szabadtéri sportruházat szükséges (utóbbi időjáráshoz igazodva). Fontos a külön tornatermi és szabadtéri sportolásra alkalmas cipő! Ennek hiányában a táborban részt venni nem lehet! A stabilan nem beköthető, nyitott cipők az edzőtábori program végrehajtására nem alkalmasak és balesetveszélyesek! A táborban lakóknak ezen felül minden lehetséges időjárásra felkészülve teljes napi ruházat és szabadidős lábbeli szükséges.

Egyéb tudnivalók

A táborban való részvétel feltétele egy orvosi vagy szülői egészségügyi igazolás, amelyből kiderül, hogy a táborozó krónikus, sportolást kizáró illetve fertőző betegségben nem szenved. Az egyéb egészségügyi problémákat és odafigyelést igénylő veszélyforrásokat és a teendőket (pl. fáradékonyság, gyógyszerszedés, …) a jelentkezési űrlap megfelelő rovatában kérjük feltüntetni. A jelentkezés és a tábor között felmerülő gondokat kérjük személyesen jelezni. A sportorvosi igazolás nem helyettesíti a jelentkezési lap alapos kitöltését és a táborvezető tájékoztatását az esetleges veszélyforrásokról.

A jelentkezés után mindenki számára részletes írásos tájékoztatót küldünk az egyéb „helyi tudnivalókról”.