augusztus 10 – 17.

ottalvós tábor

szervező: Vasvári Viktor

Táborvezető

Vasvári Viktor     

Vasvári Viktor

Az edzések helye

Kocsér – Gábor Áron Általános Iskola
2755 Kocsér, Szent István tér 1.

Részvételi díj

90 000 Ft / fő / 1,5 hét

a befizetés feltételei a Részvételi díj szakaszban találhatók

Az edzések helye

Kocsér – Gábor Áron Általános Iskola, Sportcsarnok
2755 Kocsér Szent István tér 1.

Részvételi díj


részvételi díj: 90 000 Ft / fő / 1,5 hét
A tábordíj személyesen fizetendő legkésőbb május végéig..

A részvételi díj tartalmazza a tábor összes költségét (edzések, szállás, ebéd, tábori póló, …).

A részvételi díjból visszatéríteni egy vagy több napos hiányzás esetén sem áll módunkban!

Jelentkezés

A táborba helyet foglalni telefonon lehet Vasvári Viktor táborvezetőnél a 06-70-556-23-75 telefonszámon. Az egészségügyi igazolás leadására a tábor kezdetekor van lehetőség.

A tábori program

A napi program a két tornatermi tollaslabda edzés köré szerveződik, amely teljes körű edzésprogramot foglal magába: bemelegítés, készségfejlesztés, pályamozgás, ütéstechnika, taktika, játék, levezetés. Emellett minden nap lesz szabadtéri program, ami fizikális fejlesztést (futás, gimnasztika) és csapatjátékokat jelent. A pihenőidők lehetőséget adnak a kötetlen társasági programokra. Az edzőtábor egész napos edzői felügyelet mellett zajlik.

Érkezés, távozás

A táborozók számára teljes ellátást és egész napos felügyeletet biztosítunk. Az utazással és a szállással kapcsolatos tudnivalókról és lehetőségekről Vasvári Viktor táborvezetőtől kérhető részletes tájékoztatás.

Étkezés

A tábordíj közös meleg ebédet foglal magában.  Az edzésekre mindenki hozzon magával vízzel feltölthető palackot, kulacsot (vagy 1,5 – 2 l innivalót)!

Ruházat, felszerelés

Az edzésekhez tornatermi és szabadtéri sportruházat szükséges (utóbbi időjáráshoz igazodva). Fontos a külön tornatermi és szabadtéri sportolásra alkalmas cipő! Ennek hiányában a táborban részt venni nem lehet! A stabilan nem beköthető, nyitott cipők az edzőtábori program végrehajtására nem alkalmasak és balesetveszélyesek!

Egyéb tudnivalók

A táborban való részvétel feltétele egy orvosi vagy szülői egészségügyi igazolás, amelyből kiderül, hogy a táborozó krónikus, sportolást kizáró illetve fertőző betegségben nem szenved. Az egyéb egészségügyi problémákat és odafigyelést igénylő veszélyforrásokat és a teendőket (pl. fáradékonyság, gyógyszerszedés, …) kérjük személyesen jelezni.