július 10 – 14.

napközis tábor

szervező: Tollas Gólyák SE

Tollas Gólyák SE

Táborvezető

Reisz Aletta

Reisz Aletta

Az edzések helye

 Kálvin Téri Református Általános Iskola
2112 Veresegyház, Kálvin tér 2.

Részvételi díj

44 000 Ft / fő / hét
a befizetés feltételei a Részvételi díj szakaszban találhatók

Az edzések helye

Veresegyház, Kálvin Téri Református Általános Iskola
2112 Veresegyház, Kálvin tér 2.

Részvételi díj

44.000 Ft / fő / hét

A tábordíj készpénzben fizethető, a Veresegyházi Mézesvölgyi Általános Iskolában (uszoda portán leadva) egy összegben vagy 15.000 Ft előlegként, majd a fennmaradó rész a tábor kezdete előtt egy héttel.

A részvételi díj tartalmazza a tábor összes költségét (edzések, étkezések …).

A részvételi díjból visszatéríteni egy vagy több napos hiányzás esetén sem áll módunkban!

Jelentkezés

A táborba helyet foglalni a tollasgolyak@gmail.com címen lehet.

Az egészségügyi igazolás leadására a tábor kezdetekor van lehetőség.
A jelentkezésnek nem feltétele a tollaslabda előélet vagy a sport múlt, kezdők és haladók is jöhetnek. A jelentkezés leadása egyúttal a tábori szabályok elfogadását is jelenti.

A tábori program

A napi program a két tornatermi tollaslabda edzés köré szerveződik, amely teljes körű edzésprogramot foglal magába: bemelegítés, készségfejlesztés, pályamozgás, ütéstechnika, taktika, játék, edzőmérkőzés, levezetés. Emellett minden nap lesznek szabadtéri programok, játékok, vetélkedők és csapatjátékok. A pihenőidők lehetőséget adnak a kötetlen társasági programokra. Az edzőtábor egész napos edzői felügyelet mellett zajlik.

Érkezés, távozás

A tábori program minden nap 8:30-kor kezdődik és 16:00-ig tart. Kérjük, hogy az érkezését mindenki ennek megfelelően időzítse. A tábori program után – korlátozott ideig – biztosítjuk a gyerekek felügyeletét.
A tábort gyerek egyedül csak a szülő előzetes írásbeli jelzése esetén hagyhatja el!
Az érkezéssel és a távozással kapcsolatosan a fentiektől való bármilyen eltérés csak a szülő és a táborvezető előzetes személyes megbeszélése és a felelősség tisztázása után lehetséges.

Étkezés

A táborban 2 étkezést (ebéd, uzsonna) biztosítunk. A sportterhelés miatt ajánlott az otthoni reggeli. (Közvetlenül edzés előtt az étkezést már nem javasoljuk.) Az edzésekre kérjük mindenki hozzon legalább 1,5 – 2 l innivalót (vagy vízzel feltölthető palackot, kulacsot)!
Aki a fenti étkezéseken túl igényli, hozhat magával nem romlandó, nem hűtendő, szennyezést nem okozó élelmiszert. Az ebéd egy közeli étteremben lesz, amihez értelemszerűen utcai cipő és ruházat kell.

Ruházat, felszerelés

Az edzésekhez tornatermi és szabadtéri sportruházat szükséges. Fontos a külön tornatermi és szabadtéri sportolásra alkalmas cipő! Ennek hiányában a táborban részt venni nem lehet! (A szabadtéri sportcipő lehet utcai cipő is.) A stabilan nem beköthető, nyitott cipők az edzőtábori program végrehajtására nem alkalmasak és balesetveszélyesek!

Egyéb tudnivalók

A táborban való részvétel feltétele egy orvosi vagy szülői egészségügyi igazolás, amelyből kiderül, hogy a gyerek krónikus, sportolást kizáró illetve fertőző betegségben nem szenved. Az egyéb egészségügyi problémákat és odafigyelést igénylő veszélyforrásokat és a teendőket (pl. fáradékonyság, gyógyszerszedés, …) a jelentkezési űrlapon kérjük feltüntetni.
A jelentkezés és a tábor kezdete között felmerülő gondokat kérjük személyesen jelezni.