AirBadminton

A nyári táborokban a gyerekek kipróbálhatják az AirBadminton-t – a BWF által kifejlesztett – új szabadtéri tollaslabdát.

A különleges alakú labda, az AirShuttle átlagos tollaslabda ütővel szabad téren is alakalmas a játékra. Nem zavarja az enyhe légmozgás és többféle talajon (füvön, homokban, betonon) is lehet vele játszani.

A szabályok alapvetően hasonlítanak a teremben játszott tollaslabdához, de jó pár újdonság, érdekesség is van, ami színesíti a játékot. A pálya szinte bárhol kialakítható és jó idő esetén már kezdődhet is az egyéni, páros vagy akár az újdonságnak számító három a három elleni játék.

 

AirShuttle
GrundTollasLabda

Akik a nyári táborban megkedvelik az AirBadminton-t később bármilyen nyilvános parkban, szabadtéri pályán vagy akár a saját kerjükben is folytathatják a játékot.

A GrundTollasLabda facebook csoportban mindenki segítséget kaphat az induláshoz. Az AirBadminton Partykon ki lehet próbálni a labdát a csoport tagjai pedig szívesen segítenek a kellékek beszerzésében, a pályával kapcsolatos kérdésekben, játékpartnerek keresésében.

Az AirBadminton-nal kapcsolatos kérdésekre az alábbi űrlap kitöltésével kérhető válasz: